Stel cookie voorkeur in

Lees meer linkjes

We zijn altijd op zoek naar interessante linkjes om te delen met elkaar.

Heb je een tip? Stuur een email

 

>> volgende item: Kinderhoek

DeBasisFluvius

De heijenoordschool is een school van DeBasisFluvius.

Lees meer over DeBasisFluvius

 

info@debasisfluvius.nl

026 7600 900

125 leerzame Apps & Websites

Mijn Kind Online, een website van Kennisnet, zet in deze publicatie goede en leerzame
apps en sites voor kinderen tussen 4 en 12 jaar op een rij.

(bron: Kennisnet)

Download 125 tips

De Calluna: Peuterspeelzaal

Peutercentrum de Calluna, in het speeltuintje aan de Callunastraat 54. Peuters vanaf ongeveer 2,5 jaar zijn welkom om een aantal ochtenden per week te spelen en te leren en zich zo voor te bereiden op de basisschool met enthousiaste en betrokken leidsters waar ze andere kinderen kunnen ontmoeten... Bel voor informatie 026 445 69 46

Ga naar de website

Kindercoaching Dorette

Kindercoaching Dorette helpt kinderen die, om welke reden dan ook, stress hebben.
En als kinderen stress hebben dan hebben de ouders dat ook.Dat is precies de reden dat kindercoaching Dorette bestaat.
Om ouders en hun kinderen weer een stapje vooruit te helpen!

Ga naar de website

MensEnKinderen

Mensenkinderen is een tijdschrift voor en over het Jenaplanonderwijs. Dit blad is een uitgave van de NJPV en verschijnen regelmatig artikelen die ook voor jullie, ouders, interessant zijn om te lezen. We zullen met regelmaat op deze pagina artikelen gaan plaatsen.

Hierin kun je lezen over Stamgroepen:

Download MensEnKinderen

Kennisnet

Laat ict werken voor het onderwijs

Maak gebruik van onze diensten of laat je inspireren en informeren door onze artikelen over bijvoorbeeld tablets, digitale geletterdheid, leren op maat of privacy.

Stichting PAS

Stichting PAS: Primair onderwijs Arnhem in Samenwerking.

Het integrale kindcentrum is de ‘stip aan de horizon’ in Arnhem. Het IKC is de sterkste vorm om de ontwikkeling van het kind centraal te stellen en zo het huidige versnipperde aanbod van o.a. peuterwerk, kinderopvang en onderwijs bij elkaar te brengen in een krachtige pedagogische omgeving, te organiseren vanuit één integrale bedrijfsvoering.

Download Projectplan IKC ontwerp, Arnhem

Ga naar de website

15 leuke en gezonde traktatie-ideeën

HIEPERDEPIEP HOERA!
Er is er een jarig. En dat vieren wij! 15 leuke en gezonde traktatie-ideeën.

Inspiratie downloaden

POPcentrum Jacobiberg

Zoals u misschien wel weet, hebben wij op Popcentrum Jacobiberg een aantal docenten die muziekles geeft aan alle leeftijden, van 7 tot 99 jaar. Wij faciliteren in drums, (bas)gitaar, zang en pianolessen, waarbij de muzikale talentontwikkeling van de leerling centraal staat. We houden op zaterdag 20 januari een open dag, waarbij er gratis proeflessen en workshops door onze docenten gegeven worden.

www.jacobiberg.nl

maaike@jacobiberg.nl

+31646588648

Ouders @ Onderwijs

Ouders & Onderwijs geeft ouders én medezeggenschapsraden informatie en advies. In de praktijk stellen ook regelmatig onderwijsprofessionals ons vragen. Dagelijks krijgen wij telefoontjes van ouders met vragen over onder andere extra zorg voor hun kind op school, schoolkeuze, het schoolbeleid, communicatie met school en veiligheid en gezondheid. Wij zijn goed op de hoogte van alle regelgeving over het onderwijs en kennen de rechten en plichten van ouders én school. Wij zijn een luisterend oor voor ouders, we geven hen informatie over wet- en regelgeving en wijzen de weg in het onderwijsveld. De ouders geven we tips om met school het goede gesprek aan te gaan over de zorgen die ze hebben.  Ga naar de website.