Ouder Activiteiten Commissie

De Ouder Activiteiten Commissie (OAC) organiseert en coördineert de hulp van ouders om een aantal bijzondere buitenschoolse activiteiten mogelijk te maken.

Een mooi voorbeeld hiervan is het zomerfeest, dat dit jaar plaatsvindt op 12 juni, op initiatief van het OAC. Bij de overige activiteiten wordt de leden van het OAC gekoppeld aan teamleden van school en dragen ze samen de verantwoordelijkheid voor het succes en het soepel verlopen van een evenement. Voorbeelden hiervan zijn het Sinterklaasfeest en activiteiten rondom Kerst. Op verzoek levert het OAC een bijdrage aan project-activiteiten zoals bijvoorbeeld de duurzaamheidsmarkt.

Activiteitenkalender

Aan het begin van het schooljaar wordt een activiteitenkalender opgesteld met, per activiteit, een opsomming van de mensen en middelen die nodig zijn. Het werven van vrijwilligers onder de ouders is heel belangrijk. Zonder die vele helpers zijn al die bijzondere gebeurtenissen op school niet in stand te houden. Tijdens het schooljaar worden hier dan ook regelmatig oproepen voor gedaan.

Dansfeest

Jaarlijks organiseert het OAC een dansfeest voor alle ouders. Deze avond is bedoeld om in ontspannen sfeer elkaar te ontmoeten en ideeën op te doen.

Dansfeest dit jaar: Vrijdag 12 mei 2017 (Let op! andere datum als op de kalender)

Doe gezellig mee!

Het OAC kan altijd extra hulp gebruiken. Dus heb je zin om lid te worden of wil je eenmalig bij een activiteit helpen? Laat het weten door een mailtje te sturen.

Mail contact met de OAC

'Zo leuk om actief bezig te zijn op de school van mijn zoontje. Mijn organisatietalent komt hier goed van pas en ik ontmoet leuke mensen. Wat een creativiteit en gezelligheid!’

,