Speelruimte

De school staat in een bosrijke omgeving en om de schoolgebouwen zelf is veel ruimte. Aangrenzend aan het hoofdgebouw ligt een ruim betegeld speelplein, waar vooral de kleuters uitgebreid kunnen rennen, fietsen en steppen.

'Het grote veld'

Naast de school ligt een groot activiteitenveld met verschillende speeltoestellen en een kabelbaan. Voetballen, rennen, verstoppen, klimmen en kletsen, het gebeurt er allemaal. Tijdens de grote pauze kunnen alle kinderen met elkaar spelen.

Hutten bouwen

In het survivalbos spelen, lijkt wel een beetje op spelen in de 'jungle'. Hutten bouwen, constructies maken, klimmen en klauteren. Kinderen leren graag spelend van hun directe omgeving, daar maken we natuurlijk gebruik van.

Lekker de tuin in

In de zomer kunnen de kinderen ook naar de onderWijstuin, waar ze  geitjes aaien, kippen voeren, naar insecten speuren, zomaar wat aan rommelen of tot rust komen.

'De magie van de wereld waarin kinderen leven is zo mooi. Ik vind het leuk om te zien dat zij de dingen die ze bedenken ook durven aan te pakken.'