Kennismaking

Vrijblijvende afspraak

Heb je interesse in onze school? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Je krijgt persoonlijk informatie over het Jenaplanonderwijs en een rondleiding door de school zodat je de sfeer van ons onderwijs kunt proeven.

Aanmelden

Mocht je daarna beslissen dat wij een geschikte school voor je kind zijn, dan kun je hem of haar aanmelden. Binnen een week krijg je bericht of je kind aangenomen kan worden. Mail het ingevulde aanmeldformulier ( zie tabblad aanmeldformulier) naar directie@heijenoordschool.nl of per post naar Directie Heijenoordschool, Gentiaanstraat 25, 6813 ES Arnhem. Of komt het even brengen. Je bent van harte welkom.

Als er al een broertje of zusje van je kind bij ons op school zit, kun je het ingevulde aanmeldformulier direct mailen, zonder rondleiding,  naar directie@heijenoordschool.nl

Aanvullend vragenformulier

Voordat je kind naar school gaat, vragen wij je een aanvullende lijst in te vullen met gegevens over de ontwikkeling van je kind. Daarmee kunnen we op school zo goed mogelijk aansluiten. Deze lijst graag 4 maanden voordat je kind 4 jaar wordt, mailen naar babera@heijenoordschool.nl

Zij instroom

Zit uw kind al op school en gaat de overstap maken naar de Heijenoordschool, dan graag naast het aanmeldformulier het aanvullend vragenformulier voor zij-instromers invullen. Dit formulier mailen naar directie@heijenoordschool.nl

Wennen in de stamgroep

Je kind wordt ingedeeld in een stamgroep en we sturen jullie een kaartje met daarop de eerste dag van de kennismaking. Een vijftal ochtenden bezoek je samen met je kind de school, in overleg met de stamgroepsleider. Als je kind vier jaar is komt hij of zij regulier naar school.

Wij raden aan om te starten met halve dagen. Je kind heeft zoveel indrukken te verwerken in die 'grote school' dat wij een rustig begin adviseren. In overleg met de stamgroepsleider kan een introductie-traject worden uitgezet.

Onderbouwboekje